Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

24.03. Dirty Warehouse w/ Alexander Kowalski

24/03/2018 @ 22:00 - 25/03/2018 @ 06:00

Koja vam je asocijacija kada zamislite savršen underground party? Onaj na koji mislite i dulje od tjedan dana prije. Onaj koji vam u nogama i glavi vibrira i dulje od tjedan dana nakon. Onaj koji ostaje u sjećanju barem sedam godina nakon, dok vam se sve stanice u tijelu ne promijene.

Cilj je upravo takva noć, zato smo u YOUniverse diviziji odlučili smiksati ‘prljavi’ koktel koji se sastoji od nove lokacije, starog skladišta i bezvremenskog underground techna.

Zbog toga će se u Dirty Warehouseu Skeptiku, Edy C.-u, DJ Jocku i Jolly Joke-u pridružiti njemački techno producent i DJ, čija se vještina ogleda upravo u spoju elemenata klasičnog Detroita i povijesnog Berlina.

Alexander Kowalski gaji ljubav prema sofisticiranim bas linijama, dubokim beatovima i izazovnim aranžmanima, a svoju reputaciju počeo je graditi prije više od 20 godina. Kroz to vrijeme, izgradio je i impresivan opus koji se sastoji od četiri solo albuma, brojnih singlova i remikseva.

Ranih 90-ih Kowalski je uhvatio vjetar prvih techno izdanja koja su pronašla put iz Detroita, a ubrzo nakon toga nastupao je već u legendarnom Tresoru, na čijem je labelu izdao i svoja prva izdanja pod pseudonimom DisX3.

Još nekoliko izdanja i Kowalski je dobio potvrdu za svoj inovativni zvuk, koji je kombinacija tehničke hrabrosti i preciznosti, s jakom emocijom.

Remiksirao je artiste kao što su Agoria, Dave Gahan, Funk D’Void, Sascha Funke i Paul Kalkbrenner, a nastupao je diljem svijeta. 2006. godine vratio se s albumom ‘Changes’ koji je izašao preko Different etikete te s kojim je pokazao svoj novi glazbeni fokus upotpunjen vokalnim dionicama.

Njegovi live setovi su intenzivni, a mnoge nagrade koje je dobio, kao što su one za najboljeg producenta, najbolji live act te dvije nominacije za German Dance Award, pokazuju kakav nam iznimni artist dolazi na prvo izdanje Prljavog Skladišta u Pločama.

Pretprodaja ulaznica na sljedećim mjestima po cijeni od 70,00kn

Ploče – Caffe bar Semafor
Metković – Caffe bar Ćakula
Makarska – Cheers bar
Dubrovnik – Belfast
Neum – Caffe bar City
Čapljina – Zvonimirovi Dvori

Comments

Details

Start:
24/03/2018 @ 22:00
End:
25/03/2018 @ 06:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1170081776460364

Venue

Ploce Luka
Ploce Luka, Croatia + Google Map
Close