Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Google AdWords radionica

18/02/2018 @ 10:00 - 16:00

Online oglašavanje je nezamislivo bez Google AdWords kampanja. Sa sigurnošću možemo ustvrditi da je Google AdWords jedan od najzastupljeniji i najefikasniji oblik online oglašavanja. Iz tog razloga Razvojna agencija Grada Dubrovnika za Vas organizira još jednu u nizu radionica baš na tu temu.

Radionica „Google AdWords“ će se održati u nedjelju, 18. veljače 2018. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15), s početkom u 10:00 sati. Trajanje radionice je 6 sati.

Program radionice je kombinacija predavanja, individualnih vježbi, rasprave, iskustvenog učenja, te praktičnih primjera.

Teme:

Google Adwords
– Google Adwords – Osnove
– Struktura i način fukncionisanja
– Postavljanje Adwords računa
– Istraživanje
– Kreiranje Google Adwords kampanje
– Strategije
– Youtube i Remarketing

Google Analytics
– Google Analytics – Osnove
– Struktura i način fukncioniranja
– Priprema računa
– Analiza reporta
– Kreiranje email reporta
– Povezivanje Adwords sa Analyticsom
– Praćenje rezultata
– Analytics Intelligence

Polaznici će na kraju ove radionice poznavati strukturu i način funkcioniranja Google Adwords i Google Analyticsa, uspostavljanje korisničkog računa, izrada online kampanje, te praćenje rezultata istih. Naglasak ove radionice je na praktičnim primjerima.

PREDAVAČ: DINO JOLDIĆ
Živi i radi u Mostaru. 2006. g. upisuje Fakultet informacijskih tehnologija u Mostaru, gdje se zapošljava tokom studiranja i završava 3 godine fakulteta. Krajem 2012.g. prijavljuje se na natjecanje „Imam ideju“ pod pokroviteljstvom USAID-a i Američke ambasade. U finalu osvaja nagradu od 4000$ te otvara svoj prvi startup sa 25 godina. G. Joldić je stalni predavač iz oblasti IT-a u Kulturnom centru „Kralj Fahd“ u Mostaru. http://www.kckfmostar.com. Također sa svojim startupom osvaja natjecanje „BizIdea“ pod pokroviteljstvom Norveške ambasade gdje postaje prvi stanar Poslovnog inkubatora u Intera tehnološkom parku. 2014. pretvara hobi u posao te pokreće obrt za fotografiranje gdje trenutno ima 5 zaposlenih blink photography.

2016. g. kao voditelj tima osvaja „StartUp weekend Mostar“ pod pokroviteljstvom Googla i osvaja 7000KM (3,500 €) pokreće novi startup iz oblasti digitalnog marketinga sa svojim timom ScreenAds.

Između ostalog vodio je seminare i radionice na razne teme IT-a, drone-ova, digitalnog marketinga širom BiH i Hrvatskoj.

Prijave za ovu radionicu se zaprimaju na:
Online: https://docs.google.com/forms/d/1P_VumFkLGfoizyyIy4Q5Hup7iLQKlNmxJBgKBFtuHVg/viewform?edit_requested=true
E-mail: mpuljas@dura.hr
Telefon: 020/640-271

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Comments

Venue

DURA Razvojna Agencija Grada Dubrovnika / Dubrovnik’s Development Agency
Branitelja Dubrovnika 15
Dubrovnik, 20000 Croatia
+ Google Map
Close