Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Korčula: Epidemija agresivnosti i emocionalnih teškoća kod djece

28/02/2018 @ 18:00 - 19:30

***Prijave nisu potrebne – samo dođite :)***

Pozivamo Vas na predavanje iz serije “Kako rastu srce i pamet: Epidemija agresivnosti i emocionalnih teškoća – uzroci i što možemo učiniti”. Radi se o besplatnom predavanju namjenjenog roditeljima i stručnjacima koji rade s djecom, mladima i obiteljima a koja diljem Hrvatske održavaju psihologinje Maja Bonačić i Sanja Ivanušević Grgas.

U praksi vidimo značajan porast agresivnosti i emocionalnih teškoća kod djece i mladih, a potkrepljuju ih i statistika – značajno raste razina agresivnosi, tjeskobe i depresivnost čak i kod male djece.

Na predavanjima ćemo razgovarati o mogućim uzrocima te onome što možemo učiniti da budemo prava podrška djeci i obiteljma te da smanjimo razinu stresa u radu.

Ovo predavanje je ujedno i nastavak/zaključak asertivnih radionica, na temu prevencije vršnjačkog nasilja, održanih u Žrnovu tijekom veljače.

“Kako rastu srce i pamet?” serija je predavanja Maje Bonačić (Udruga „Oblačić“, udruga-oblacic.hr) i Sanje Ivanušević Grgas (Centar za terapiju igrom, ceti.hr) koje su stručno utemeljena i praktično provjerena, namjenjena sručnjacima koji rade s djecom i roditeljima.

“Čarobna svjetiljka” edukacija je za stručnjake koji rade s djecom a koji žele nadograditi znanja o radu s djecom suvremenim spoznajama i s osobitom naglaskom na usvajanje praktičnih vještina.

O voditeljicama i edukaciji više potražite na
http://www.ceti.hr, facebook.com/carobnasvjetiljka, https://www.facebook.com/centar.terapijaigrom i https://www.facebook.com/UdrugaOblacic

O predavačici:

Maja Bonačić, mag.psych. praktičar terapije igrom, Udruga “Oblačić” (www.udruga-oblacic.hr). Maja je educirana iz područja integrativne, nedirektivne, filijalne terapije igrom te razvojne terapije igrom za djecu s poteškoćama. Uz to je majstor NLP-a i predsjednica Udruge Oblačić. Ima višegodišnje kliničko iskustvo u dijagnostičkom i terapijskom radu s djecom s posebnim potrebama. Vodila je nekoliko volonterskih edukativnih projekata, od kojih je najpoznatiji “Zaigrana pedala” za djecu s poremećajem iz autističnog spektra. Trenutno vodi projekt za ranu intervenciju i terapiju na otoku Korčuli.

Comments

Venue

Centar Za Kukturu Korčula
Korcula, Croatia + Google Map
Close