Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Biokovsko-ner. kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije

April 26 @ 19:00 - 21:00

Sredinom travnja iz tiska izlazi novo izdanje u nakladi Hrvatske družbe povjesničara „Dr. Rudolf Horvat“. Riječ je o zbirci dokumenata „Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije, Likvidacije i progoni“ priređivača Blanke Matković, Magdalene Vuković, Stjepana Štimca i Ivana Andabaka. U toj knjizi na 1300 stranica objavljujemo elaborate o svim selima Vrgorske krajine i Makarskog primorja te neretvanskog kraja te brojne popise likvidiranih, nestalih, proganjanih, osuđenih i iseljenih stanovnika tog područja.

Na ovim promocijama posjetitelji će imati priliku kupiti knjigu po promotivnoj cijeni (vjerojatno 250 kn). Zainteresirani će također moći kupiti naše prethodno izdanje „Imotska krajina u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije, Likvidacije i progoni“ po promotivnoj cijeni od 200 kn. Naše ranije izdanje “Split i srednja Dalmacija u dokumentima Ozne i Udbe (1944.-1962.), Zarobljenički logori i likvidacije” je u potpunosti rasprodano.
Svi oni koji žele rezervirati primjerak imotske ili vrgorske knjige mogu to učiniti putem emaila info@croatiarediviva.com.

Comments

Details

Date:
April 26
Time:
19:00 - 21:00
Website:
https://www.facebook.com/events/148389822531307

Organizer

dbk.life
Close