Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Radionica o društvenom poduzetništvu i projektnom upravljanju

16/03/2018 @ 11:00 - 13:00

CEDRA Split organizira edukativnu radionicu o društvenom poduzetništvu i projektnom upravljanju, u sklopu projekta “Društveno-poduzetnički mozaik splitsko-dalmatinskog područja” kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Radionica je organizirana u suradnji s Udruga Bonsai, a održat će se u petak, 16. ožujka 2018. s početkom u 11:00 sati, u prostorijama DURA Razvojna Agencija Grada Dubrovnika / Dubrovnik’s Development Agency (Ulica branitelja Dubrovnika 15, Dubrovnik, a prvenstveno je namijenjena nezaposlenim aktivnim tražiteljima posla, ali i svima ostalima koji su zainteresirani za navedenu tematiku.

Predavač je Michael Freer, stručnjak za društveno poduzetništvo i projektno upravljanje, zaposlenik CEDRA-e Split i direktor društvenog poduzeća Ensoco (www.ensoco.co.uk). Michael će predstaviti koncept društvenih poduzeća kroz zanimljive primjere iz stvarnog života.

Putem ove interaktivne prezentacije moći ćete doznati kako su se poslovni i neprofitni sektor mijenjali kroz godine te koji razlozi stoje iza tih promjena. Raspravljat ćemo o tome kakav je položaj društvenih poduzeća u različitim zemljama, uključujući Veliku Britaniju i Hrvatsku. Za kraj, Michael će predstaviti svoju viziju budućnosti ovakvog tipa poslovanja.

NAPOMENA – S obzirom na ograničen broj mjesta, molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem google obrasca:
https://goo.gl/forms/gnB9anpcgdHvAK4t1
Prednost za sudjelovanje na radionici imaju nezaposlene osobe!

Radionica će se održati na engleskom jeziku, uz mogućnost prevođenja na hrvatski, a sudjelovanje je besplatno.
Nadamo se što većem odazivu i veselimo Vašem dolasku!

Za više informacija o društvenom poduzetništvu pratite našu fb stranicu Društveno-poduzetnički mozaik i bacite pogled na Strategiju razvoja društvenog poduzetništva u RH: http://www.esf.hr/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/Strategija-razvoja-društvenog-poduzetništva-u-RH-za-razdoblje-2015-2020.pdf.

Comments

Details

Date:
16/03/2018
Time:
11:00 - 13:00
Website:
https://www.facebook.com/events/503275180066072

Venue

DURA Razvojna Agencija Grada Dubrovnika / Dubrovnik’s Development Agency
Branitelja Dubrovnika 15
Dubrovnik, 20000 Croatia
+ Google Map
Close