Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sveučilišne Jadranske igre

02/04/2017 @ 18:30 - 22:00

#sveucilisnejadranskeigre #sveucilisteudubrovniku #szduigre

Sveučilišne Jadranske igre organiziraju Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku u suradnji s Adria events agencijom i Sveučilišnim sportskim savezom Dubrovnik.

Rezervirajte 2. travnja, prijavite svoj deseteročlani tim, a mi obećavamo jedinstven doživljaj! Večer prije svratite do jednog od sto najboljih klubova svijeta – Culture Club Revelina na Warm up party kako bi se svi upoznali, zabavili i stvorili nezaboravnu atmosferu.

Prijave:
Od 5. do 13. ožujka, kliknite na: https://jadranskeigre.wixsite.com/sveucilista i prijavite svoj tim! Prijaviti se mogu svi redovni studenti s javnih sveučilišta u Republici Hrvatskoj! Rezultati prijava bit će poznati 15. ožujka.

Natjecateljske discipline:
Veslo: U igri „veslanje“, natjecatelji se bore povući suparnički tim i dokazati svoju nadmoć. Snaga, timski duh i sinkronizirani pokreti odličja su pobjedničkog tima.
Mošarka: Košarka u moru? Zvuči čudno, ali i izvedivo, jer kada se elementima košarke doda plivanje i klizava prepreka u obliku Jadranskog otoka na koji se čim prije treba popeti kako bi se dohvatila lopta koju je potrebno ubaciti u koš, tada je samo jedno sigurno – smijeh i zabava su zagarantirani, a doza adrenalina kod naših natjecatelja povećana je za 200%.
Blago: U igri blago naši se natjecatelji upuštaju u dinamičnu potragu, a da bi došli do konačnog cilja potrebno je riješiti nekoliko segmenata čitave potrage. Glavni pokretači ove igre su brzina i vrijeme, a biti brži znači doći do blaga prije protivničkog tabora.
Spašavanje turistkinje: Uživajući u čarima Jadrana, turistkinje često zaborave kako i more zna biti nestašno, a morske struje nepredvidive. Same, izgubljene i prestrašene na pustim otočićima traže pomoć. I baš u trenutku kada misle da im nema spasa, odnekud se pojave kršni domaći momci u svojoj maloj barci, spremni spasiti lijepe mlade dame.
Morska alka: Zadatak morskog alkara je pokupiti alku, no u međuvremenu, alkar će se susresti s brojnim poteškoćama i nedaćama. Igra potiče preciznost sudionika te budi ponos i nadmoć kod njih ukoliko se alka pogodi ravno ‘u sridu’.
Pršut: Miris i okus pršuta mame nas već na sam spomen, stoga nije niti čudno da će i naši natjecatelji učiniti sve kako bi prvi popeli do našeg pršuta i uživali u njegovom božanstvenom okusu. Igra iziskuje brzinu i spretnost u penjanju po konopu koji je često sklizak i ne baš laka prepreka do cilja – pršuta.
Leteći vaterpolo: Dodamo li vaterpolu atraktivne i zanimljive skokove i tri ženske članice koje će zaigrati ovu igru zajedno s jačim spolom, zabava je zajamčena! Naša atraktivna i kondicijski zahtjevna inačica vaterpola – leteći vaterpolo – zanimljiva je i publici i natjecateljima te je jedna od igara koju uistinu svi vole!

O organizatorima:
Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku studentsko je izborno predstavničko tijelo koje štiti interese studenata, sudjeluje u odlučivanju u tijelima visokog učilišta i predstavlja studente u sustavu visokog obrazovanja, ali se istovremeno trudi učiniti studiranje zabavnijim.

Sveučilišni sportski savez Dubrovnik osnovan je 2007. godine s ciljem poticanja studentskoga sporta na lokalnoj i nacionalnoj razini. Svakodnevnim aktivnostima i događanjima potiču studente na bavljenje sportom.

Adria events™ je agencija specijalizirana za event menadžment i proizvodnju kreativnih marketinških koncepata svih formata. Osnovana je 1998. i jedna je od najvećih regionalnih event agencija.

Comments

Details

Date:
02/04/2017
Time:
18:30 - 22:00
Website:
https://www.facebook.com/events/665224293660437

Venue

Bazen Gruž
Dr. Ante Starčevića 22
Dubrovnik, 20000 Croatia

Organizer

To Du
Close